Ürünler

18 L Teneke | Pastacılık Yağları

18 L Teneke | Pastacılık Yağları

Özellikle baklava ve diğer şerbetli tatlılar için özel üretilen susuz bitkisel yağ.

 

  • FİZİKSEL ÖZELLİKLER

Görünüş

Berrak görünüşte ve kendine özgü akışkanlıkta olmalıdır

Tat ve Koku

Kendine özgü tat ve kokuda olmalı, yabancı tat ve koku ihtiva etmemelidir.

Renk

Kırmızı                 

(5 1/4'Lovibond)

Analog 3-4K

D

Soğuk Test

0⁰C-24 saat

Negatif

 

  • KİMYASAL ÖZELLİKLER

Özgül Ağırlık(40⁰C/20⁰C Su)

0,891-0,899

Kırılma İndisi(nD50⁰C)

1,454-1,456

Serbest Yağ Asidi(Oleik asit cinsinden (%m/m) max

%0,15 max

Sabunlaşma Sayısı(mg KOH/g yağ)

190-209

İyot Sayısı

50-55

Sabunlaşmayan Madde(g/kg ) max

12

Rutubet ve Uçucu Madde%(m/m) max

0,2

Çözünmeyen Safsızlıklar% (m/m) max

0,05

Sabun Miktarı%(m/m)max

0,005

Asit Sayısı, mg KOH/g yağ, max

0,3-0,375

Peroksit Sayısı,milieşdeğer(O2/kg) max

0

Mineral Yağ

Negatif